Bootcamp Hulst

Een intensieve groepstraining die in de buitenlucht plaats vindt. Ten opzichte van fitness - en sportcentra zijn onze groepstrainingen buiten. De meeste mensen zitten namelijk al een hele dag binnen, dus waarom niet met het sporten naar buiten toe? 

Daarnaast is het sporten in de buitenlucht ook een stuk gezonder! Tijdens de Bootcamp wordt er gefocust op  spierkracht, conditie, vetverbranding, buikspieren en algemene fitheid. 

De Bootcamp volgt geen vast programma, waardoor elke training weer vernieuwend is. Daarnaast vinden de trainingen op verschillende locaties plaats binnen de Gemeente Hulst. Elke locatie heeft zijn eigen invulling. Er is dus genoeg variatie!

Kosten

10 rittenkaart = €53,- (1 jaar geldig)
onbeperkt abonnement = €26,50 per maand

Met beide lidmaatschappen kun je mee doen aan de lessen uit het reguliere rooster (dus ook de BootcampBoxing en BootcampCore). 

bootcamp hulst fitness

BootcampBoxing Hulst

Een pittige en uitdagende training waarbij boksen en bootcamp worden gecombineerd. Een total-body workout die zich richt op conditie, spieropbouw, vetverbranding en buikspieren. 

Tijdens deze lessen wordt er niet optimaal getraind op technieken. Sparren en leren boksen tegen elkaar is niet de insteek. Het doel is om op een leuke en pittige manier fit te worden! 

Bootcamp Boksen vindt net als alle andere trainingen in de buitenlucht plaats.

Kosten

10 rittenkaart = €53,- (1 jaar geldig)
onbeperkt abonnement = €26,50 per maand

Met beide lidmaatschappen kun je mee doen aan de lessen uit het reguliere rooster (dus ook de Bootcamps en BootcampCore).

boksen hulst fitness

BootcampCore Hulst

Elke zondag is er tussen de Bootcamp en BootcampBoxing een half uurtje core training. 


Een efficiënte en effectieve training voor het creëren van een platte buik en het versterken van de onderrug- en buikspieren i.v.m lage rugklachten.

Kosten

10 rittenkaart = €53,- (1 jaar geldig)
onbeperkt abonnement = €26,50 per maand

Met beide lidmaatschappen kun je mee doen aan de lessen uit het reguliere rooster (dus ook de Bootcamps en BootcampBoxing).

buikspieren hulst fitness