Bootcamp Travel

Bootcamp Travel

Bootcamp Travel is een nieuw concept waarbij wij natuur, reizen, sport en gezelligheid op verschillende locaties combineren. Het is een dag, weekend-  of weekprogramma gevuld met sportieve activiteiten in de natuur. Daarnaast mogen er per uitstapje maar een maximaal aantal deelnemers mee, zodat de groepen klein blijven. Dit maakt het programma persoonlijk en blijft de aandacht centraal. De verschillende sportactiviteiten in de natuur maken Bootcamp Travel uitdagend en ontspannend voor iedereen. 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je er eventjes tussenuit? Dan is ons Bootcamp Travel programma misschien iets voor jou! Bekijk de pagina voor de events van het komende jaar

Bootcamp Ardennen 

WEEKEND PROGRAMMA

Dit jaar (2020) gaan we voor de eerste keer richting de Belgische Ardennen voor een uitdagend en ontspannend sportweekend. De Ardennen staan bekend om de geweldig mooie bossen en het aanbod van diverse activiteiten. Daarnaast zijn de Ardennen dicht bij ons gelegen.

Dit maakt het een ideale plek waarbij sport en natuur voor iedereen gecombineerd kan worden.

Geplande datum's
8-10 mei 2020 (VOL)
15-18 mei 2020 (VOL)
11-13 september 2020

*Betaling wordt verricht in 3 termijnen

Bootcamp ardennen

Bootcamp-run Cadzand

Dagprogramma
Tijdens de zomermaanden organiseren we een bootcamp-run in Cadzand. Tijdens deze Bootcamp leggen we rennend een route af over de duinen en het strand van Cadzand. Onderweg zijn er verschillende fysieke opdrachten die uitgevoerd moeten worden.

We vertrekken gezamenlijk vanuit Hulst om 8:00u, zodat we vroeg op het strand kunnen beginnen. We starten met de Bootcamp om ongeveer 9:00-9:30u. De Bootcamp zal klaar zijn tegen het einde van de ochtend. Na de Bootcamp sluiten we gezellig af met een gezamenlijke lunch op het strand.

Datum:
zaterdag 27 juni 2020

Kosten:
€25,- p.p (inclusief activiteit en lunch)

Bootcamp cadzand