Orangefit Protein

Orangefit Protein is een 100% plantaardig eiwitpoeder. De plantaardige eiwitten zijn gemaakt van hoogwaardig erwten-eiwit en zijn een complete eiwitbron. Orangefit Protein is de ideale keuze voor als je op een verantwoorde wijze wil werken aan een fit en gezond lichaam.

  • Complete eiwitbron
  • Voor shakes, smoothies en recepten
  • 5 heerlijke natuurlijke smaken (Vanille, Banaan, Chocolade, Mango/Perzik, Aardbeien)
  • Verkrijgbaar in 1kg (39,9 euro)


Bestel je bij PT Home Orangefit producten, dan ontvang je een spaarkaart die je na verloop van tijd kunt inruilen voor één van onze diensten (zoals sportlessen of persoonlijke trainingsprogramma's).

Bestellen? Stuur een whatsapp bericht naar +31630898575 met je bestelling of:

Waarom ‘Orangefit Protein’ eiwitshake?

  • 100% plantaardige eiwitten
  • Complete eiwitbron
  • Heerlijke smaak, zonder kunstmatige zoet- en smaakstoffen
  • Gemaakt van premium erwten-eiwitten
  • Bevordert je spierherstel en -opbouw
  • Geen lactose, gluten, soja, noten, suiker en pinda's

Alleen het beste uit de natuur

Je hebt maar één lichaam, en wij begrijpen dat je daar zo goed mogelijk voor wilt zorgen. Orangefit Protein is daarom gemaakt van puur en hoogwaardig erwten-eiwit. Erwten-proteïne is van nature suikervrij, vetarm en rijker aan aminozuren dan welk ander plantaardig eiwit ook. De eiwitshakes bevatten geen kunstmatige zoetstoffen: ze hebben hun lekkere smaak te danken aan natuurlijke aroma’s en zoetstof afkomstig uit planten.

Snellere spieropbouw met hoogwaardig erwtenproteïne

Bouw na een work-out snel je spieren weer op met onze Orangefit Protein eiwitshakes. Na het sporten hebben je spieren behoefte aan extra proteïne, omdat eiwitten (aminozuren) de bouwstenen van onze spieren zijn. Door na je training voldoende eiwitten binnen te krijgen, zorg je voor een sneller spierherstel en spiergroei. Orangefit Protein eiwitshakes worden gemaakt van premium erwten-eiwitten. De plantaardige erwten-eiwitten van Orangefit zijn een complete eiwitbron en bevatten alle essentiële aminozuren. Dat is weer een zorg minder!

Geschikt voor ieder dieet

Heb je snel last van een opgeblazen gevoel, een slechte huid, onrustige darmen? Orangefit Protein is volledig vrij van lactose, gluten, soja, noten, pinda's en tarwe. Dus als je hier niet goed tegen kunt, kun je met een gerust hart gebruik maken van Orangefit Protein.

Lekker en makkelijke plantaardige eiwitshake

Orangefit Protein is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook nog eens bijzonder lekker. We hebben gekozen voor gele spliterwten als plantaardige eiwitbron, omdat deze een fijne structuur en een aangename smaak hebben. Op die manier heb jij minder last van klontjes in je shake, en is onze Orangefit Protein perfect voor in smoothies!
Daarnaast zijn de eiwitshakes makkelijk in gebruik: meng een schepje Orangefit Protein met wat water of plantaardige melk, even schudden en je bent klaar. Zo is het voor jou een (plantaardig) eitje om je dagelijkse portie hoogwaardige proteïne binnen te krijgen!

100% plantaardig, 100% diervriendelijk

Aan het plantaardige eiwitpoeder van Orangefit komt geen dier te pas. Lief voor de dieren, lief voor het milieu, lief voor je lijf. Orangefit Protein is vrij van dierlijke ingrediënten als wei, caseïne en ei-eiwit. De vegan eiwitshakes bevatten uitsluitend plantaardige ingrediënten, en zijn dus ook 100% geschikt voor vegetariërs.