Personal Training

Hulst en omgeving 

Met Personal Training word je individueel begeleid in het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Je krijgt individuele coaching en training op het gebied van sporten, voeding en dagelijkse lichaamsbeweging. Doormiddel van personal training beschik je over het totale plaatje om je doel te behalen.

De locaties voor personal training zijn heel divers. We trainen met onze klanten op verschillende sportlocaties in de buitenlucht, in ons krachthonk of aan huis. De klant bepaalt!

* We komen aan huis binnen een straal van 15km, daarbuiten worden extra kosten in rekening gebracht

Personal training

Ben je op zoek naar een stok achter de deur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van individuele begeleiding op het gebied van sport en voeding helpen wij de klant zich te helpen in het realiseren van zijn of haar doelstellingen. 

Keuze uit 2 coaches

Wij zijn alle twee werkzaam als deskundige coaches voor personal training binnen de regio Hulst. Naar onze mening hoeft er geen verschil te zijn tussen een mannelijke en een vrouwelijke coach.Heb je hierin toch een voorkeur? De keuze is er en wij helpen je graag!  

Om een beter beeld van onze werkwijze te krijgen raden we je aan om een gratis en vrijblijvend intakegesprek te plannen 

Tarieven & Informatie

Personal training 

  • 1 x per week personal training
  • inclusief voedingsadvies en trainingsprogramma's
  • onbeperkt toegang tot alle bootcamps uit het reguliere rooster
  • 50% korting op alle traject trainingen 


Kosten = €123,5 per maand (maandelijks opzegbaar)

Personal training op maat

Het personal training plus programma sluit misschien niet helemaal aan bij je verwachtingen. In dit geval maken wij ook pakketten op maat. Dit kunnen we via de mail of tijdens een gratis intakegesprek behandelen.

Aanmelden?

Definitief aanmelden voor personal training kan alleen doormiddel van een vrijblijvend intakegesprek.