powerslim voedingsadvies hulst

Powerslim Voedingsadvies Hulst

Wat is PowerSlim?

Vanaf januari 2018 zijn wij gestart met voedingsadvies gericht op afslanken. Dit doe ik in samenwerking met het bedrijf PowerSlim. PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden.

Omdat bewegen niet voor iedereen mogelijk is, biedt PowerSlim de mogelijkheid om gewicht te verliezen


Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.
U eet daarbij 6 keer per dag koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Doordat u veel minder koolhydraten en vetten eet, verandert uw stofwisseling 

Het mooiste aan het PowerSlim-programma is dat je er niet alleen voor staat. Tijdens het hele proces staan wij je met raad en daad bij. Vanaf het intakegesprek waarbij je samen doelen stelt, via de wekelijkse consulten waar je de balans opmaakt en het vervolgtraject tot na het bereiken van uw streefgewicht. 

Wij zijn erg enthousiast over dit programma en denken dat het een goede toevoeging is op ons aanbod. Op het gebied van afvallen is de combinatie van zowel sport als voeding zeer belangrijk.


powerslim  voedingsadvies hulst

P O W E R   S L I M

Neem een kijkje op de website van powerslim voor een betere impressie!