Bedrijfsfitness

Met trots kunnen wij mededelen dat ons sportbedrijf sinds kort is aangesloten bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl. Dankzij deze samenwerking zijn wij nu beter vindbaar voor bedrijven die hun medewerkers een gezonde en actieve levensstijl willen bieden. Wij kijken ernaar uit om via dit platform nog meer bedrijven en hun medewerkers te ondersteunen in hun fitness- en gezondheidsdoelen. Kom langs en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Werknemers voordeliger laten sporten

Bedrijfsfitnessabonnement.nl zorgt ervoor dat werknemers voordelig(er) kunnen sporten via hun werkgever. Door middel van  bedrijfsfitnessabonnement.nl kunnen jouw werknemers bij ons terecht om aan hun fitheid te werken. Daarbij kunnen werknemers gebruikmaken van een fiscaal voordeel dat op kan lopen tot 40%.


Het is tegenwoordig algemeen bekend dat sporten en bewegen goed is voor je personeel. Een sportief en vitaler personeel zorgt voor meer productiviteit, minder ziekteverzuim en betere teamgeest. Ook bij ons kan je personeel aansluiten met een bedrijfsfitnessabonnement. 

Waarom sporten bij ons uniek is

Bij ons sportbedrijf streven we ernaar om een unieke en effectieve sportervaring te bieden. Hier zijn vijf redenen waarom sporten bij ons bijzonder is:

 1. Onze trainingen zijn voornamelijk buiten
  De meeste van onze trainingen vinden plaats in de frisse buitenlucht. Dit biedt niet alleen een gezonde dosis vitamine D en frisse lucht, maar zorgt ook voor een dynamische en inspirerende omgeving. Buiten sporten bevordert het welzijn en maakt de trainingen leuker en uitdagender.
 2. Onze trainingen zijn gevarieerd
  Bij ons is elke training anders. We bieden een breed scala aan oefeningen en activiteiten om ervoor te zorgen dat geen enkele sessie hetzelfde is. Deze variatie helpt om alle spiergroepen te trainen, houdt de trainingen interessant en zorgt ervoor dat je je nooit verveelt. Of het nu gaat om krachttraining, cardio, bootcamps of kickboksen, er is altijd iets nieuws te ontdekken.
 3. Iedereen kan meedoen op elk Niveau
  Onze trainingen zijn ontworpen voor iedereen, ongeacht het fitnessniveau. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, onze trainers passen de oefeningen aan zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan deelnemen.
 4. Kleinere sportorganisatie met meer kennis en aandacht voor klanten
  Als kleinere sportorganisatie kunnen we meer persoonlijke aandacht en maatwerk bieden aan onze klanten. Wij kennen onze klanten bij naam en begrijpen je persoonlijke doelen en uitdagingen. Dit zorgt voor een hechtere samenwerking en betere begeleiding, wat leidt tot betere resultaten en een prettigere sportervaring.
 5. Kickboksen als personal training specialiteit
  Bij personal training is kickboksen ons ding. Deze intensieve en effectieve training verbetert niet alleen je fysieke conditie, kracht en uithoudingsvermogen, maar helpt ook bij stressvermindering en zelfvertrouwen. Wij zorgen voor veilige en uitdagende kickbokslessen die zijn afgestemd op jouw niveau en doelen.


Contact

Vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Adresgegevens

PT Home - 

Personal Training & Coaching

Hulst
Nederland


Contact

+31630898575

[email protected]

+31628352006
[email protected]

Openingstijden

PT Home - Hulst
Maandag t/m Donderdag
7:00-21:00
Vrijdag 7:00-13:00
Zondag: 8:30-13:00

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Ik heb de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid gelezen, begrepen en ga hiermee akkoord.