Kids Bootcamp

Ook kinderen krijgen bij ons de aandacht! Wij vinden dat bewegen net zo belangrijk is voor kinderen als voor volwassenen. Ook het aantal kinderen met overgewicht neemt de laatste jaren sterk toe. Ongezond eten en onvoldoende beweging spelen hierbij een grote rol. 

Daarnaast zijn kinderen de afgelopen jaren meer binnen dan buiten met een vitamine D3 tekort als gevolg. Onze sportactiviteiten voor kinderen zijn over het algemeen buiten, wat net als bij volwassenen een positief effect heeft op de weerstand.

Kortom, wij vinden het erg belangrijk dat kinderen buiten komen en lekker actief zijn!

Kids Bootcamp & Kinderfeestjes

Kidsbootcamp kinderfeestje informatie
Naast de Kidsbootcamp verzorgen wij ook op aanvraag kinderfeestjes. Een leuke en sportieve les voor kinderen van basisschool leeftijd. We geven de kinderen een echte Bootcamp ervaring!


Kinderfeestjes vinden plaats op afspraak. Het tarief voor een kinderfeestje bedraagt €67,50 (ongeacht het aantal kinderen)

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.

kinderopvang zeeuws vlaanderen

Onze samenwerking met Kinderopvang ZVL

In samenwerking met de Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen geven wij kidsbootcamp op verschillende BSO & KOV locaties binnen de opvang.

Meer informatie over Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen? Neem een kijkje op de site