PT Home Vitality 

For a Healthy Business

PT Home Vitality is een programma dat gericht is op het versterken van de vitaliteit binnen uw bedrijf. Vitaler personeel resulteert in een lager ziekteverzuim, meer energie, positieve werksfeer en een hogere arbeidsproductiviteit. Bekijk de pagina voor meer informatie over ons programma.

Vitaliteit & Ziekteverzuim

Over het algemeen bewegen mensen te weinig. Dit zie je terug in de gezondheid en
het ziekteverzuim op de werkvloer. Een lagere arbeidsproductiviteit, stress en een negatieve sfeer op de werkvloer kan hiervan het gevolg zijn. Vitaal en Gezond personeel is dus belangrijk voor een lager ziekteverzuim binnen de organisatie. 


Meer bewegen en vaker sporten zijn belangrijke pijlers om dit te realiseren. Sporten verlaagt de kans op hart- en vaatziekten, verminderd stress en geeft je meer energie. Daarnaast is sport voor veel mensen een uitlaatklep. Dit geeft mensen rust en zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. Dit zijn allemaal effecten die belangrijk zijn voor een lager ziekteverzuim en hogere arbeidsproductiviteit.

“Hoe krijgen we ons personeel gemotiveerd om meer te bewegen?” Dit is vaak de vraag en
moeilijk te realiseren. Met name wanneer het een groot bedrijf is met veel personeel, meerdere
locaties en verschillende diensten. Het is lastig om iets te vinden wat voor iedereen goed aansluit.

Door middel van ons online programma zetten wij de mensen op een laagdrempelige manier aan om meer te gaan bewegen. Het belangrijkst is dat mensen extrinsiek en intrinsiek gemotiveerd worden. Elkaar motiveren en trainingsprogramma’s voor verschillende niveaus spelen hierbij een grote rol.


PT Home Vitality

PT Home Vitality is een programma, waarbij werknemers worden voorzien van persoonlijke beweegprogramma's & coaching doormiddel van onze eigen applicatie (app). Dit maakt het programma specifiek, meetbaar, toegankelijk en innovatief. Dit zijn pijlers die belangrijk zijn binnen een organisatie in deze tijd. Lees meer over de voordelen van ons programma.

Voordelen van PT Home Vitality

* Innovatief: De app is gemakkelijk te installeren op je smartphone, waardoor je snel en overzichtelijk je  programma bij de hand hebt.


* Specifiek: Er worden diverse trainingen opgesteld die aansluiten op de verschillende niveau's per deelnemer. Dit betekent dat iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen.


* Toegankelijk: De trainingen kunnen worden uitgevoerd waar en wanneer de persoon wilt. Dit betekent dat mensen niet vast zitten aan bepaalde tijden of locaties. Dit maakt het sporten voor iedereen gemakkelijk te implementeren in het privé leven.


* Realistisch: In tegenstelling tot fysieke contactmomenten, maakt de app het mogelijk om de deelnemers te coachen op diverse tijden. Hiermee ontlasten wij de organisatie in het maken van planningen en tijdschema’s en is het programma realistisch te implementeren in de bedrijfsvoering.


* Meetbaar: Wij kunnen overzichtelijk weergeven wat de resultaten zijn van het programma aan de hand van diagrammen en statistieken. Via deze statistieken kunnen we tijdig inspelen op eventuele verbeterpunten.


* Het programma is corona proof.

Plan van Aanpak

Niet elk bedrijf heeft dezelfde vraag en doelstelling als het gaat om vitaliteit. De definitieve vormgeving van het programma is bij elk bedrijf anders. Wij vinden het belangrijk om eerst kennis te maken door middel van een vrijblijvende afspraak/contact moment. Dit geeft ons een beter inzicht in uw bedrijf. Op deze manier kunnen wij een concreet en vrijblijvend voorstel opstellen.

Heeft u interesse in het PT Home Vitality programma binnen uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door middel van het contactformulier.