Reviews Reisagent & Groepsreizen


“Super bedankt PTHome Travel voor het regelen van dit geweldige huis op wielen voor ons, zelfs op zo’n korte termijn als wij vroegen. De Tips die jullie hebben gegeven hebben zoveel meerwaarde gehad aan onze ervaring van dit prachtige land! Ik raad iedereen PTHome Travel aan die een reis naar Namibië of Zuid-Afrika wilt plannen! “

Sarah & Edward

"PT Home Travel heeft onze droomreis naar `Namibie werkelijkheid gemaakt. Binnen onze specifieke kaders hebben ze een reis op maat gemaakt die in alle opzichten perfect is uitgevallen. Het contact vooraf en ook tijdens de reis was altijd goed en erg persoonlijk. In alle opzichten zouden wij PT Home Travel aanbevelen: advies op maat, persoonlijke aanpak en professionele uitvoer"

Loes & Steven

"Lisanne & Rick waren heel de reis betrokken 
en stonden klaar voor met leuke tips!"

Elwin & Wessam


"Via Rick en Lisanne (PT Home Travel) hebben we voor onze recente reis naar Zuid-Afrika onze huurauto's en safari' geboekt. Daarnaast hebben ze ons geholpen met het maken van de route die past bij onze wensen en voorzien van diverse handige tips! Zelfs tijdens onze reis stonden ze voor ons klaar. Een aanrader!"

Tom & Fannie 


"Wat een avontuur was onze reis naar Namibie, zowel voor onszelf als de kinderen! De reis was fantastische geregeld en het is echt een unieke bestemming!"

Familie Vermandel

"Ik heb mijn reis als enorm actief, redelijk zwaar en heel gezellig ervaren. Niet alleen het sportieve karakter van de reis, maar ook het sociale samenzijn. Eten klaarmaken samen en ontspannen in de avonden... Doen dus!!"

Ed


"Alles was tot in de puntjes geregeld. We verbleven in een prachtig huis met een leuke gezellige groep en een prachtige omgeving"

Denise


"De kinderen vonden het fantastisch! Het verblijf in Zuid - Afrika was fantastisch en het contact met PT Home Travel vooraf en tijdens was heel erg prettig"

Familie Amian

De uitzichten tijdens het hiken zijn fenomenaal! Een aanrader

Nieck


"Ik heb mijn grenzen verlegd. Ik ben blij dat ik de Fransen Alpen heb mogen bewonderen. Het was zwaar, maar prachtig! Gelukkig stond er een koud pilsje klaar op het einde van de dag;)"

Patrick


" Het was prachtig en goed geregeld! Ik ben het jaar daarop zelf nog een keer terug gegaan!" 

Carolien


"Selfdrive in Namibië is avontuur, maar ook een veilig land met een gastvrije fijne bevolking. Mede door de vlekkeloze organisatie en begeleiding van PT Home travel. Een onvergetelijk avontuur"

Frank & Sonja"Lisanne heeft goed geluisterd naar onze wensen en daarop diverse voorstellen gedaan. Wij konden onze reis op die manier goed vooraf plannen. Toen we tijdens de reis nog aanpassingen wilde, schakelde Lisanne supersnel en regelde alles wat wij wilden. Door Lisannen (PT Home Travel) haar hulp en adviezen hebben wij een supermooie reis kunnen maken naar Zuid-Afrika. Voor herhaling vatbaar!"

Patricia & Etienne 

"Genoten van een onvergetelijke supermooie en goed verzorgde reis. Sportieve uitdagingen en bijzondere belevenissen met vele wisselende spectaculaire uitzichten!"

Nancy


MEDIA

Naast sporten is onze grootste hobby reizen. Bestemmingen met ongerepte natuur, uitdagende wandelgebieden en avontuurlijke excursies staan hoog op onze lijst. 


Doormiddel van ons instagram profiel willen wij onze afgelopen reizen met jullie delen d.m.v. foto's en video's. 


Hopelijk maakt dit jullie enthousiast om in de toekomst aan te sluiten bij een van onze sportieve events uit het "PT Home Travel" programma.