PT Home Travel Reisagent

Naast het organiseren van groepsreizen bieden wij onszelf aan als reisagent. Van alle plekken waar wij zijn geweest is er een continent wat ons favoriet blijf: AFRIKA! We begeleiden je in jouw zelfstandige rondreis van A tot Z door Namibië en Zuid-Afrika. Alle adviezen, tips en boekingen zijn gebaseerd op eigen ervaringen. Persoonlijke aandacht staat voorop! 
Boek bij ons je droomreis richting deze bestemmingen!

Reviews Namibië & Zuid-Afrika

"Via Rick en Lisanne (PT Home Travel) hebben we voor onze recente reis naar Zuid-Afrika onze huurauto's en safari' geboekt. Daarnaast hebben ze ons geholpen met het maken van de route die past bij onze wensen en voorzien van diverse handige tips! Zelfs tijdens onze reis stonden ze voor ons klaar. Een aanrader!"

Tom & Fannie 

"Wat een avontuur was onze reis naar Namibie, zowel voor onszelf als de kinderen! De reis was fantastische geregeld en het is echt een unieke bestemming!"

Familie Vermandel

"PT Home Travel heeft onze droomreis naar `Namibie werkelijkheid gemaakt. Binnen onze specifieke kaders hebben ze een reis op maat gemaakt die in alle opzichten perfect is uitgevallen. Het contact vooraf en ook tijdens de reis was altijd goed en erg persoonlijk. In alle opzichten zouden wij PT Home Travel aanbevelen: advies op maat, persoonlijke aanpak en professionele uitvoer"

Loes & Steven

"De kinderen vonden het fantastisch! Het verblijf in Zuid - Afrika was fantastisch en het contact met PT Home Travel vooraf en tijdens was heel erg prettig"

Familie Amian

"Selfdrive in Namibië is avontuur, maar ook een veilig land met een gastvrije fijne bevolking. Mede door de vlekkeloze organisatie en begeleiding van PT Home travel. Een onvergetelijk avontuur"

Frank & Sonja“Super bedankt PTHome Travel voor het regelen van dit geweldige huis op wielen voor ons, zelfs op zo’n korte termijn als wij vroegen. De Tips die jullie hebben gegeven hebben zoveel meerwaarde gehad aan onze ervaring van dit prachtige land! Ik raad iedereen PTHome Travel aan die een reis naar Namibië of Zuid-Afrika wilt plannen! “


Sarah & Edward


"Lisanne heeft goed geluisterd naar onze wensen en daarop diverse voorstellen gedaan. Wij konden onze reis op die manier goed vooraf plannen. Toen we tijdens de reis nog aanpassingen wilde, schakelde Lisanne supersnel en regelde alles wat wij wilden. Door Lisannen (PT Home Travel) haar hulp en adviezen hebben wij een supermooie reis kunnen maken naar Zuid-Afrika. Voor herhaling vatbaar!"

Patricia & Etienne 

"Lisanne & Rick waren heel de reis betrokken 
en stonden klaar voor met leuke tips!"

Elwin & Wessam

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Netherlands

Onze privacyverklaring en Algemene reisvoorwaarden zijn van toepassing