PT Home Travel Reisagent

Naast het organiseren van groepsreizen bieden wij onszelf aan als reisagent. We geven advies en helpen klanten bij het zoeken naar de beste deals en het samenstellen van de rondreis. De PT Home Travel activiteiten en bestemmingen zijn allemaal gebaseerd op eigen ervaring. 

Bekijk de pagina voor onze bestemmingen en services!

Selfdrive Namibië 

We love Namibia! Ongerepte natuur, uitgestrekte woestijnlandschappen, wilde dieren en altijd zon. Na onze rondreizen in Namibië zijn we een samenwerking gestart met o.a. het autoverhuur bedrijf Melbic - Car Rental. Dit is het bedrijf waar wij onze 4x4 terreinwagen + daktent hebben gehuurd voor de rondreis. 

Aan de hand van onze ervaringen en direct contact met lokale partners kunnen wij jullie helpen bij het uitkiezen van de beste vluchten, reis routes, activiteiten en verblijfplaatsen in Namibië. Klik op de knop voor meer informatie!

Luxe Safari  Zuid-Afrika 

Geniet van je eigen safari vakantievilla in het exclusieve wildreservaat Zandspruit Bush & Aero Estate. Het wildreservaat grenst aan het Krugerpark en is gelegen in Hoedspruit, Zuid- Afrika.  Na onze geweldige ervaring met deze locatie hebben wij besloten deze reis op te nemen in ons reisprogramma. Klik op de knop voor meer informatie over onze Luxe Safari reis in Zuid-Afrika

Car Rental Zuid-Afrika

Heb je zelf al een route uitgestippeld? Of ga je op de bonnefooi? Voor beide opties heb je in Zuid-Afrika een auto nodig. Het is bij ons ook mogelijk om enkel een auto te reserveren voor jouw rondreis door Zuid-Afrika. 

Wij kiezen de beste auto & partij die past bij de inhoud van jouw rondreis. Bekijk de pagina voor meer informatie over de inhoud en voordelen van onze service.