PT Home Travel Reisagent

Naast het organiseren van groepsreizen bieden wij onszelf aan als reisagent. We geven advies en helpen klanten bij het zoeken naar de beste deals en het samenstellen van de rondreis. De PT Home Travel activiteiten en bestemmingen zijn allemaal gebaseerd op eigen ervaring. 

Bekijk de pagina voor onze reviews, bestemmingen en services!

Reviews Namibia & Zuid-Afrika

"Via Rick en Lisanne (PT Home Travel) hebben we voor onze recente reis naar Zuid-Afrika onze huurauto's en safari' geboekt. Daarnaast hebben ze ons geholpen met het maken van de route die past bij onze wensen en voorzien van diverse handige tips! Zelfs tijdens onze reis stonden ze voor ons klaar. Een aanrader!"

Tom & Fannie 

"Wat een avontuur was onze reis naar Namibie, zowel voor onszelf als de kinderen! De reis was fantastische geregeld en het is echt een unieke bestemming!"

Familie Vermandel

"PT Home Travel heeft onze droomreis naar `Namibie werkelijkheid gemaakt. Binnen onze specifieke kaders hebben ze een reis op maat gemaakt die in alle opzichten perfect is uitgevallen. Het contact vooraf en ook tijdens de reis was altijd goed en erg persoonlijk. In alle opzichten zouden wij PT Home Travel aanbevelen: advies op maat, persoonlijke aanpak en professionele uitvoer"

Loes & Steven

"De kinderen vonden het fantastisch! Het verblijf in Zuid - Afrika was fantastisch en het contact met PT Home Travel vooraf en tijdens was heel erg prettig"

Familie Amian

"Selfdrive in Namibië is avontuur, maar ook een veilig land met een gastvrije fijne bevolking. Mede door de vlekkeloze organisatie en begeleiding van PT Home travel. Een onvergetelijk avontuur"

Frank & Sonja"Lisanne heeft goed geluisterd naar onze wensen en daarop diverse voorstellen gedaan. Wij konden onze reis op die manier goed vooraf plannen. Toen we tijdens de reis nog aanpassingen wilde, schakelde Lisanne supersnel en regelde alles wat wij wilden. Door Lisannen (PT Home Travel) haar hulp en adviezen hebben wij een supermooie reis kunnen maken naar Zuid-Afrika. Voor herhaling vatbaar!"

Patricia & Etienne 

Selfdrive Namibië 

We love Namibia! Ongerepte natuur, uitgestrekte woestijnlandschappen, wilde dieren en altijd zon. Na onze rondreizen in Namibië zijn we een samenwerking gestart met o.a. het autoverhuur bedrijf Melbic - Car Rental. Dit is het bedrijf waar wij onze 4x4 terreinwagen + daktent hebben gehuurd voor de rondreis. 

Aan de hand van onze ervaringen en direct contact met lokale partners kunnen wij jullie helpen bij het uitkiezen van de beste vluchten, reis routes, activiteiten en verblijfplaatsen in Namibië. Klik op de knop voor meer informatie!

Luxe Safari  Zuid-Afrika 

Geniet van je eigen safari vakantievilla in het exclusieve wildreservaat Zandspruit Bush & Aero Estate. Het wildreservaat grenst aan het Krugerpark en is gelegen in Hoedspruit, Zuid- Afrika.  Na onze geweldige ervaring met deze locatie hebben wij besloten deze reis op te nemen in ons reisprogramma. Klik op de knop voor meer informatie over onze Luxe Safari reis in Zuid-Afrika

Car Rental Zuid-Afrika

Heb je zelf al een route uitgestippeld? Of ga je op de bonnefooi? Voor beide opties heb je in Zuid-Afrika een auto nodig. Het is bij ons ook mogelijk om enkel een auto te reserveren voor jouw rondreis door Zuid-Afrika. 

Wij kiezen de beste auto & partij die past bij de inhoud van jouw rondreis. Bekijk de pagina voor meer informatie over de inhoud en voordelen van onze service.