Luxe Privé Safari Villa

De vakantievilla's zijn gelegen in het exclusieve wildreservaat Zandspruit Bush & Aero Estate. Het wildreservaat grenst aan het Krugerpark en is gelegen in Hoedspruit, Zuid-Afrika. Zandspruit is zo'n 1000 hectare groot en is een thuis voor ongevaarlijke wilde dieren zoals giraffen, zebra's, impala's en velen vogelsoorten. Van deze 1000 hectare is 350 hectare bebouwd met luxe vakantievilla's. Het kan dus zijn dat er zomaar een zebra of giraffe in je achtertuin voorbij loopt!

Er zijn villa's beschikbaar voor 4, 6, 8 en 10 personen. Elke villa heeft zijn eigen privé zwembad en staat op een groot stuk grond vrij van andere woningen. De villa's hebben allemaal een eigen ligging en verschillen van interieur, waardoor er ruim keuze is voor iedereen zijn smaak. Het reservaat heeft 24/7 bewaking en ligt in een zeer veilig gebied. Bekijk de slide show voor een eerste impressie. Lees vervolgens de rest van de site voor meer informatie over de activiteiten in Hoedspruit. 

Hoofdactiviteiten Hoedspruit, Zuid-Afrika

Hoedspruit is een veilige stad waar je allerlei activiteiten kunt doen. Het is een plek met leuke restaurants en barretjes waar je lekker iets kunt eten en drinken. We hebben hier een aantal activiteiten uitgelicht, waarvan wij heel erg enthousiast waren tijdens onze vakantie in Hoedspruit. 

Selfdrive Safari Krugerpark

Rij via Orpengate zelfstandig door het Kruger National Park. Kruger is het grootste natuurreservaat van Zuid-Afrika en is de thuisplaats van de Big 5 en allerlei andere diersoorten. 

Gamedrive Greater Kruger

Bezoek de privé reservaten aan het Kruger National Park. Deze reservaten zijn enkel beschikbaar voor ervaren rangers. De rangers nemen je mee in een safari jeep door de exclusieve wilderness van Zuid-Afrika. 

Bush Walk Safari

Naast rijden, kun je ook te voet door de privé reservaten. Dit doe je onder begeleiding van een ervaren gids. Een zeer unieke, spannende en leerzame ervaring in de bush van Zuid-Afrika.

Panorama route Zuid-Afrika 

Bezoek de Panorama route van Zuid-Afrika. Een bekende route langs verschillende watervallen en natuurparken zoals de Blyde River Canyon.

Ballonvaart Blyde River Canyon

Neem een ballonvaart aan het Blyde River Canyon gebied. Geniet van een prachtige zonsopkomst over het unieke landschap van Zuid-Afrika. De vlucht wordt gevolgd door een uitgebreid ontbijt. Een ervaring die je nooit zult vergeten!

Spa, massage & relaxation 

In Hoedspruit zijn verschillende plekken waar je kan genieten van een spa, wellness en massage. Kom tot rust na de activiteiten en laat je lichaam ontspannen in een van deze accomodaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.