Selfdrive Namibië 

We love Namibia! Ongerepte natuur, uitgestrekte woestijnlandschappen, wilde dieren en altijd zon. Na onze rondreizen in Namibië zijn we een samenwerking gestart met o.a. het autoverhuur bedrijf Melbic - Car Rental. Dit is het bedrijf waar wij zelf ook onze 4x4 terreinwagen + daktent hebben gehuurd voor de rondreizen. 

Je kunt bij ons een totaal uitgeruste terreinwagen boeken voor jouw rondreis in Namibië. Of je kan via ons een complete safari reis boeken. Aan de hand van onze ervaring en direct contact met lokale partners kunnen wij je helpen bij het uitkiezen van de beste vluchten, activiteiten, reis routes en verblijfplaatsen. Deze service is gratis voor iedereen die bij ons de terreinwagen boekt. 

 Wij zijn een onafhankelijke partij en hebben geen verplichtingen naar verblijfplaatsen en activiteiten. Dit betekent dat we de rondreis kunnen samenstellen aan de hand van jullie persoonlijke interesses en wensen. Dit kan worden samengesteld binnen elk budget. 

Foto Impresse Namibië 

Bekijk de onderstaande foto's voor een betere impressie van het land Namibië. Check onze instagram voor meer foto's en video's: KLIK HIER pthome_travel