Rondreis Namibië 

We love Namibia! Ongerepte natuur, uitgestrekte woestijnlandschappen, wilde dieren en altijd zon. Na onze rondreis in Namibië zijn we een samenwerking gestart met het autoverhuur bedrijf Melbic - Car Rental & Travel. Dit is het bedrijf waar we onze 4 x 4 terreinwagen + daktent hebben gehuurd voor de rondreis. 

Vanaf oktober 2021 kun je bij ons een totaal uitgeruste terreinwagen boeken voor jouw rondreis in Namibië. Daarnaast helpen we je bij het opstellen van jouw eigen persoonlijke reis. Aan de hand van onze ervaring en direct contact met Melbic kunnen wij je helpen bij het uitkiezen van de beste vluchten, activiteiten, routes en verblijfplaatsen. Deze service is gratis voor iedereen die bij ons de terreinwagen boekt.

 Wij zijn een onafhankelijke partij en hebben geen verplichtingen naar verblijfplaatsen en activiteiten. Dit betekent dat we je rondreis kunnen samenstellen aan de hand van jouw persoonlijke interesses. Dit kan worden samengesteld binnen elk budget

Bekijk de onderstaande pagina voor meer informatie en een betere impressie 
van het land en de terreinwagen + service

Informatie 4 x 4 terreinwagen + Services

4 x 4 Toyota Hilux + Daktent 

Een auto met 4 wielaandrijving is absoluut een must voor een rondreis door Namibië. Niet alleen voor het outdoor idee, maar ook vanwege de wegen in het land. Naast snelwegen zijn er veel gravel- en zandwegen. Met name naar afgelegen bestemmingen en campingplaatsen in de woestijn zijn veel wegen waar 4 wielaandrijving nodig is.

Elke auto is te boeken met of zonder camping materiaal. Daarnaast kunt u kiezen tussen een automaat of schakelbak. Deze opties hebben uiteraard invloed op de prijs.

Bekijk de pagina verder voor de inbegrepen services.

Heeft u nog meer vragen? of wilt u meer weten over de beschikbaarheid en prijzen? Neem dan contact met ons op d.m.v het contactformulier


Inbegrepen Services

Bij het boeken van uw 4 x 4 Toyota Hilux + Daktent zitten een aantal services inbegrepen om de veiligheid van de klant te waarborgen.

  • Elke auto heeft een GPS tracker. Op deze manier weet Melbic waar u bent ingeval van autopech of andere problemen.
  • U krijgt een telefoon mee. Hier kunt u mee bellen naar Melbic en heeft u altijd verbinding.
  • Elke auto heeft een speed-tracker. Op de snelwegen mag je maximaal 120 km/u en op de gravel wegen maximaal 80 km/u. Gaat u harder dan 80km/u op de gravelwegen, dan gaat het systeem piepen. Op deze manier blijft u een veilige snelheid rijden.
  • U kunt de auto extra verzekeren tegen mogelijke schade. Deze optie kunt u zelf aanvullen bij aankomst.
  • Bij de auto zijn camping spullen, gereedschap voor autopech en een uitgebreide landkaart inbegrepen.
  • Voordat u vertrekt, krijgt u een uitgebreide uitleg in het gebruik van de auto.


Heeft u nog meer vragen? of wilt u meer weten over de beschikbaarheid en prijzen? Neem dan contact met ons op d.m.v het contactformulier

Foto Impresse Namibië 

Bekijk de onderstaande foto's voor een betere impressie van het land Namibië. Check onze instagram voor meer foto's en video's: KLIK HIER pthome_travel