PERSONAL TRAINING MEDIFIT TERNEUZEN

Proffesionele begeleiding

Alle Training- en Leefstijl programma's worden opgesteld en begeleid in samenwerking met huisartsen, fysiotherapeuten en lifestyle coaches.

Gespecialiseerd in Ziektebeelden

Doormiddel van onze medische achtergrond zijn wij het juiste team voor het verminderen van medische klanten. Denk hierbij aan Diabetes, Hart- en Vaatziekten, Obesitas, Reuma en COPD.  

Persoonlijke Aandacht

Om de kwaliteit van de begeleiding te waarborgen, worden de trainingen enkel aangeboden doormiddel van personal of small group training (max 6 personen)

Metingen en Evaluatie

Om de resultaten effectief te kunnen monitoren  is het pakket inclusief een begin- en eindmeting. Denk hierbij aan gewicht, BMI, buikomvang en bloeddruk. Deze meting wordt uitgevoerd door de Huisarts.

Voeding en Lifestyle 

Voeding en Leefstijl gewoontes worden binnen het traject behandeld d.m.v personal trainers en leefstijl coaches. Er wordt geholpen bij het opstellen van een voedingsprogramma en tools voor het dagelijks meer bewegen.

Proffesionele sportruimte 

De trainingen vinden plaats in een professionele sportruimte binnen het medisch centrum "Huisartsenpraktijk van A tot Z" Terneuzen. Er is divers en kwalitatief trainingsapparatuur aanwezig van "Life Fitness"

Veilig en Verantwoord sporten

Trainingssessies vinden alleen plaats onder de openingstijden van de huisartsen praktijk. Dit betekent dat er altijd huisartsen en fysiotherapeuten in de buurt zijn. Mocht er tijdens het trainen medische ongemakken voorkomen, dan zijn er meerdere professionals in de buurt voor hulp.

Coach is altijd bereikbaar

Naast de fysieke trainingen zijn wij als coach altijd bereikbaar via de app. Je hoeft niet met je vragen te wachten tot de volgende afspraak!

PT MEDIFIT CONTACT

Contact

0031630898575

pthome_rickvboven@hotmail.com

Adres

Alvarezlaan 5

4536 BD Terneuzen

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
8:00-17:00

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.