Bootcamp Hulst

Een intensieve groepstraining die in de buitenlucht plaats vindt. Ten opzichte van de fitness - en sportscholen in Hulst zijn onze groepstrainingen buiten. De meeste mensen zitten namelijk al een hele dag binnen, dus waarom niet met het sporten naar buiten toe?

Daarnaast is het sporten in de buitenlucht ook een stuk gezonder! Tijdens de Bootcamp wordt er gefocust op  spierkracht, conditie, vetverbranding, buikspieren en algemene fitheid. Trainingen zijn deels geïnspireerd op het populaire crossfit.

De Bootcamp volgt geen vast programma, waardoor elke training weer vernieuwend is. Daarnaast vinden onze Bootcamp - trainingen op verschillende locaties plaats binnen Hulst en Omstreke (o.a. in Sint Jansteen, Kloosterzande en Stekene). Elke locatie heeft zijn eigen invulling. Er is dus genoeg variatie!

Er is zelfs nog een bootcamp start up voor iedereen die vanaf 0 moet beginnen. Op deze manier wordt je verantwoord begeleid, waardoor je niet overzet en geleidelijk aan je fitheid kan opbouwen.

Alle groepslessen vallen onder hetzelfde abonnement. Je kan mee doen aan de groepslessen d.m.v de volgende abonnementen:

onbeperkt = 32,50 per maand
1 x per week = 29,50 per maand

Zie algemene voorwaarden van ons lidmaatschap:
Algemene Voorwaarden

*alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en hebben geen verplichte looptijd.