personal training hulst

Personal Training Hulst

Hulst en omgeving 

Met Personal Training word je individueel begeleid in het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Je krijgt individuele coaching en training op het gebied van sporten, voeding en dagelijkse lichaamsbeweging. Doormiddel van Personal Training beschik je over het totale plaatje om je doel te behalen.

De locaties voor Personal Training zijn heel divers. We trainen met onze klanten op verschillende sportlocaties in de buitenlucht of in onze studio. De klant bepaalt! Daarnaast onderscheiden wij ons in de regio met persoonlijke boks trainingen. Een super gave manier om te werken aan je algemene fitheid.

Personal Boxing

Naast de algemene cardio- & krachttraining gebruiken wij vaak bokstrainingen (& kickboksen)  in ons Personal Trainingsprogramma. 

Naar onze mening een super gave en uitdagende manier om je totale fitheid te versterken. Met Personal Boxing onderscheiden wij ons op het gebied van Personal Training in de omgeving.

Tarieven & Informatie

Personal Training/Boxing


Kosten = €139,5 per maand (maandelijks opzegbaar)

Zie algemene voorwaarden van ons lidmaatschap:
Algemene Voorwaarden

* Personal training aan huis vind plaats binnen een straal van 15 km (Sint Jansteen, Kloosterzande, Vogelwaarde, Heikant, Koewacht, Stekene, omliggende dorpen). Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Personal Training op maat

Het "Personal Training plus" programma sluit misschien niet helemaal aan bij je verwachtingen. In dit geval maken wij ook pakketten op maat. Dit kunnen we via de mail of tijdens een gratis intakegesprek behandelen.

Personal Training Online

Ben je niet in de gelegenheid om tot onze locatie te geraken? Onze Personal Training sessies kunnen ook worden uitgevoerd via Skype of video Call. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Personal Coaching op maat.

Naast Personal training bieden wij een pakket aan meer gericht op coaching. Tijdens deze sessies leren en motiveren wij de klant tot het hanteren van een gezonde en vitale leefstijl. Tijdens deze sessies komen tools aanbod voor een gezonder voedingspatroon, meer dagelijkse lichaamsbeweging en hulp bij het verbeteren van een juiste lichaamshouding om klachten bij zittende beroepen te verminderen. Om de voortgang zichtbaar te maken, wordt tijdens het traject de lichaamssamenstelling bijgehouden (gewicht, vetpercentage, spiermassa, vochtpercentage en visceraal vet). Neem contact op voor een offerte op maat

Bekijk onze video's voor een betere impressie.