personal training hulst

Personal Training Hulst

Hulst en omgeving 

Met Personal Training word je individueel begeleid in het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Je krijgt individuele coaching en training op het gebied van sporten, voeding en dagelijkse lichaamsbeweging. Doormiddel van Personal Training beschik je over het totale plaatje om je doel te behalen.

De locaties voor Personal Training zijn heel divers. We trainen met onze klanten op verschillende sportlocaties in de buitenlucht of in onze studio. De klant bepaalt! 

Naast de algemene cardio- & krachttraining gebruiken wij vaak bokstrainingen (& kickboksen)  in ons Personal Trainingsprogramma. Naar onze mening een super gave en effectieve manier om je totale fitheid te versterken! Klik op de knop en lees meer over de voordelen van Personal Boxing.

Keuze uit 2 coaches

Wij zijn alle twee werkzaam als deskundige coaches voor Personal Training binnen de regio Hulst. Naar onze mening hoeft er geen verschil te zijn tussen een mannelijke en een vrouwelijke coach. Heb je hierin toch een voorkeur? De keuze is er en wij helpen je graag!  

Om een beter beeld van onze werkwijze te krijgen, raden we het aan om een gratis en vrijblijvend intakegesprek te plannen.

Tarieven & Informatie

Personal Training 


Kosten = €135,- per maand (maandelijks opzegbaar)

* Personal training aan huis vind plaats binnen een straal van 15 km (Sint Jansteen, Kloosterzande, Vogelwaarde, Heikant, Koewacht, Stekene, omliggende dorpen). Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Personal Training op maat

Het "Personal Training plus" programma sluit misschien niet helemaal aan bij je verwachtingen. In dit geval maken wij ook pakketten op maat. Dit kunnen we via de mail of tijdens een gratis intakegesprek behandelen.

Personal Training Online

Ben je niet in de gelegenheid om tot onze locatie te geraken? Onze Personal Training sessies kunnen ook worden uitgevoerd via Skype of video Call. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk onze video's voor een betere impressie.