PT Home Travel

Naast sporten is onze grootste hobby reizen. Bestemmingen met ongerepte natuur, uitdagende wandelgebieden en avontuurlijke excursies staan hoog op onze lijst.

PT Home Travel is naast PTHome Sport een concept waarbij wij actieve groepsreizen organiseren naar het buitenland. Outdoor sport, natuur en gezelligheid staan hierbij centraal. Dit jaar gaan wij voor de tweede keer met een gezellige groep naar het MONT BLANC gebied voor een prachtige wandelvakantie in de Franse Alpen. Bekijk de site voor meer informatie.


Daarnaast werken wij ook als Reisagent naar ons favoriete continent: AFRIKA! Na vele plekken te hebben afgereisd, zijn wij eindelijk in 2019 terecht gekomen in Zuid-Afrika. Vanaf het eerste moment waren wij verkocht aan de prachtige natuur en de Afrikaanse Wildlife Safari's. We zijn vanaf dat moment elk jaar terug gegaan en hebben ondertussen het prachtige land naast Zuid-Afrika ontdekt: Namibië. We waren hier zo enthousiast over dat wij beide dachten: "Hier moeten we iets mee doen!" 

Op deze manier zijn we in 2021 gestart met het aanbieden van gepersonaliseerde rondreizen door Zuid-Afrika en Namibië. Bekijk de site over ons aanbod richting deze twee landen!