pthome travel sportreizen wandelvakantie

PT Home Travel

Naast sporten is onze grootste hobby reizen. Bestemmingen met ongerepte natuur, uitdagende wandelgebieden en avontuurlijke excursies staan hoog op onze lijst.

PT Home Travel is een nieuw concept waarbij wij klanten begeleiden in groepsactiviteiten en adviseren in zelfstandige rondreizen. De PT Home Travel activiteiten en bestemmingen zijn gebaseerd op eigen ervaring. 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zelfstandig of in een groep? Dan zijn de programma's uit ons PT Home Travel concept misschien iets voor jou! Bekijk de onderstaande pagina voor ons huidige aanbod. 

PT Home Travel Programma's 

Ardennen sportweekend 2022

In het jaar 2022 gaan we voor de tweede keer richting de Belgische Ardennen voor een uitdagend en ontspannend sportweekend

 

Wandeltocht Mont-Blanc 2022

Ga in de zomer van 2022 met ons mee op wandel vakantie in de Franse Alpen. We overnachten in een luxe chalet waarbij we iedere dag mooie en uitdagende routes afleggen door de bergen van Chamonix. 

4 x 4 Selfdrive Namibië

We love Namibia! Ongerepte natuur, uitgestrekte woestijnlandschappen, wilde dieren en altijd zon. Hulp nodig bij het opstellen van uw rondreis? Wij helpen u gratis bij het opstellen van uw roadtrip door Namibië