Bootcamp Travel

PT Home Travel

PT Home Travel is een nieuw concept waarbij wij natuur, reizen, sport en gezelligheid op verschillende locaties combineren. Het is een dag, weekend-  of weekprogramma gevuld met sportieve activiteiten in de natuur. Daarnaast mogen er per uitstapje maar een maximaal aantal deelnemers mee, zodat de groepen klein blijven. Dit maakt het programma persoonlijk en blijft de aandacht centraal. De verschillende sportactiviteiten in de natuur maken PT Home Travel uitdagend en ontspannend voor iedereen. 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je er eventjes tussenuit? Dan is ons PT Home Travel programma misschien iets voor jou! Bekijk de pagina voor de events van het komende jaar!

PT Home Travel 2020/2021

Bootcamp Cadzand 2020

DAG PROGROMMA
Tijdens de zomermaanden organiseren we een uitdagend en gezellig Bootcamp-programma in Cadzand. 

We vertrekken gezamenlijk vanuit Hulst om 8:30u, zodat we vroeg op het strand kunnen beginnen. We starten met de Bootcamp om ongeveer 9:30u. De Bootcamp zal klaar zijn tegen het einde van de ochtend. Na de Bootcamp sluiten we af met een gezamenlijke lunch op het strand.

Datums:
zaterdag 27 juni 2020
zaterdag 22 augustus 2020

Kosten:
€25,- p.p (inclusief lunch/drinken)

Bootcamp ardennen

Bootcamp Ardennen 2020/2021

WEEKEND PROGRAMMA

Dit jaar (2020) gaan we voor de eerste keer richting de Belgische Ardennen voor een uitdagend en ontspannend sportweekend. De Ardennen staan bekend om de geweldig mooie bossen en het aanbod van diverse activiteiten.

Daarnaast zijn de Ardennen dicht bij ons gelegen.
Dit maakt het een ideale plek waarbij sport en natuur voor iedereen gecombineerd kan worden.

Datums:
11-13 september 2020
14-16 mei 2021
21-23 mei 2021

*Betaling wordt verricht in 3 termijnen

Huttentocht Mont-Blanc 2021

Comming Soon...