PT Home Travel

Naast sporten is onze grootste hobby reizen. Bestemmingen met ongerepte natuur, uitdagende wandelgebieden en avontuurlijke excursies staan hoog op onze lijst.

PT Home Travel is een nieuw concept waarbij wij actieve groepsreizen organiseren naar het buitenland. Outdoor sport, natuur en gezelligheid staan centraal in dit concept. Naast het organiseren van groepsreizen bieden wij onszelf aan als reisagent. We geven advies en helpen klanten bij het zoeken naar de beste deals en het samenstellen van de rondreis. De PT Home Travel activiteiten en bestemmingen zijn allemaal gebaseerd op eigen ervaring. 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en ontdekking? Zelfstandig of in een groep? Dan zijn de programma's uit ons PT Home Travel concept misschien iets voor jou! Bekijk de onderstaande pagina voor ons huidige aanbod. 

PT Home Travel Programma's 

Groepsreis Mont Blanc 

Ga in juni 2024 met ons mee op wandel vakantie in de Franse Alpen. We overnachten in een luxe chalet waarbij we iedere dag mooie en uitdagende routes afleggen door de bergen van Chamonix. 

4 x 4 Selfdrive Namibië

We love Namibia! Ongerepte natuur, uitgestrekte woestijnlandschappen, wilde dieren en altijd zon. Hulp nodig bij het opstellen van uw rondreis? Wij stellen een op maat gemaakte rondreis voor uw samen, die u zelfstandig en veilig kunt uitvoeren!

Luxe Safari Zuid-Afrika

Onze Luxe Safari reis in Zuid-Afrika is perfect voor iedereen die vanuit een centrale plek kennis wil maken met de natuur en safari mogelijkheden van Zuid-Afrika. Bekijk de pagina voor meer informatie over de vakantievilla's en activiteiten rondom Hoedspruit.